Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-09@00:36:49 GMT

با جداسازی دانش‌آموزان تیزهوش از عادی بشدت مخالفم

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۹۱۲۶۷

با جداسازی دانش‌آموزان تیزهوش از عادی بشدت مخالفم

به گزارش ایلنا، رضوان حکیم زاده در نشست علمی بازماندگی از تحصیل که در دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: سه روز گذشته راه تحول مدارا و دولت صددرصدی را انتخاب کردیم و امروز دور هم جمع شدیم تا به همه صد در صد و بدون جداسازی فکر کنیم و این کودکان هم جزو همین صد در صد هستند. مردم به وعده‌های پوپولیستی نه گفتند و برای مردم خوشحال هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نجات یک کودک فقیر نجات یک نسل است. آموزش بدون تبعیض قومی و نژادی و مذهبی از رویکردهای اساسی ما در معاونت ابتدایی آموزش و پرورش است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر روزی بیاید که به عنوان کشور اسلامی هیچ کودک بازمانده‌ای نداشته باشیم، می‌توانیم افتخار کنیم که بر اساس دینمان عمل کردیم گفت: خبرنگاری از بنده درباره آمار بازماندگی از تحصیل سوال کرد، هشت سال در کشور به ما دروغ گفتند و ما را آمار زده کردند. اکنون مهمتر از آمار دسترسی به فرصت های برابر آموزشی است و حتی یک کودک نباید از عدالت آموزشی محروم باشد.

حکیم زاده با طرح این پرسش که آیا کیفیت آموزشی که برای کودکان در مناطق محروم فراهم می کنیم برابر با کیفیت آموزشی برای کودکان پایتخت است؟ گفت: با طبقه بندی مدارس به تیزهوشان و... به شدت مخالفیم و تلاش می کنیم به سمت یکپارچگی مدارس حرکت کنیم.

وی ادامه داد: از زمانی که به وزارتخانه آمدم با وزارت رفاه تفاهم نامه‌ای برای حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل داشتیم. وزارت رفاه آنطور که باید به تعهداتش عمل نکرده است. ماالبته قبلا گفته‌ایم که اگر صفر تا صد کار را شما انجام دهید تمام امکانات را در اختیار شما می‌گذاریم اما اگر ما می توانیم بهتر کار کنیم اجازه بدهید ما کار کنیم. مساله وزارت آموزش و پرورش یا وزارت رفاه نیست بلکه مسئله ما این کودکان هستند و مقیاس ما باید این باشد که چه اتفاقات و تحولاتی می‌تواند رقم بخورد.

وی به ابهام در تعریف کودکان کار و خیابان اشاره کرد و گفت: کودکان رها شده در خیابان که عمدتا خانواده ندارند با کودکانی که کمک دست خانواده هستند متفاوت هستند. بنده از نقاط صفر مرزی در شیروان بازدید داشتم. فاصله حقوقی من با معلمان بسیار آزارم داد. اما اشتیاق و عزت نفس این معلمان خوشحالم کرد که بدون ادعا در کانکس شش متری تدریس می کردند. از سال ۷۰ به بعد اتفاقات خوبی افتاده و در نقاط مرزی پرچم آموزش و پرورش برافراشته است.

وی به اختصاص ردیف اعتباری ویژه برای توسعه پیش دبستانی ها اشاره کرد و گفت: هرچقدر کودکان دوزبانه، زبان فارسی را بیشتر بیاموزند موفقتر خواهند بود و این به معنای آن نیست که هویت این کودکان فراموش شود. باید ادبیات مادری این کودکان را تقویت کنیم اما باید زودتر زبان معیار را بیاموزند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: باید از ظرفیت ان. جی. او ها استفاده کنیم. ما استقبال می کنیم اما برای حق اجباری آموزش، ضمانت اجرایی نداریم و در اسناد بالادستی آموزش رایگان و اجباری تاکید شده است اما ضمانت اجرایی ندارد و کودکی که در عشایر کار می کند و کمک خانواده است را نمی‌توان مجبور کرد به مدرسه بیاید.

حکیم زاده افزود: اجازه دهید آموزش و پرورش متولی امر باشد و وزارت رفاه و سایر ارگان ها در کنار ما باشند. نمی شود بودجه جای دیگر باشد و آموزش و پرورش کار انجام دهد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۱۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم

اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان در راستای گرامیداشت هفته معلم طی برنامه‌ای از معلمان بالای ۸۰ سال زنجان در دبیرستان ماندگار شریعتی تقدیر و تجلیل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، شامگاه یکشنبه آموزش و پرورش استان زنجان طی برنامه‌ای از معلمان بالای 80 سال در دبیرستان ماندگار و قدیمی شریعتی واقع در چهارراه سعدی تقدیر و تجلیل کرد.

آیت‌الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در این برنامه اظهار داشت: توجه به وزارت آموزش و پرورش باید بیش از پیش جدی گرفته شود چرا که صاحبان آینده انقلاب همین دانش‌آموزان فعلی هستند.

.

وی با بیان اینکه باید به تربیت دانش آموزان در کنار آموزش آن‌ها جدی گرفته شود، گفت: هرچقدر به وزارت آموزش و پرورش بها بدهیم قطعاً در خصوص تربیت نسل جدید موفق خواهیم بود. اگر چه دشمنان در تلاش هستند که نسل جدید را نسبت به آینده ناامید کنند ولی قطعاً در این توطئه هم ناکام خواهد ماند.

علی اسماعیلی مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در این مراسم ضمن ادای احترام به مقام والای معلم گفت: بنده افتخارم این است که شاگرد شما هستم. شما که یک عمر زندگیتان را در زمینه معلمی گذراندید.

وی گفت: ما همانند شاگرد قدر شما را می‌دانیم و یقین داریم امروز در حضور قرنی از تجربه، صداقت، فداکاری و تلاش مقدس هستیم و تمامی فرهنگ و اخلاق و تدین را مدیون شما اساتید هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم