Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-08@07:07:20 GMT

انتقاداز طرح شهاب و جداسازی دانش‌آموزان

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۸۱۷۹۱

رویداد۲۴-معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از نحوه اجرای طرح "شهاب" انتقاد کرد.
رضوان حکیم‌زاده در خصوص طرح "شهاب" اظهار کرد: ما نقدهایی به این طرح داریم. عنوان طرح "شهاب" این است که بتواند استعدادهای متنوع و متفاوت دانش‌آموزان را به رسمیت بشناسد اما عملا آموزش‌هایی که داده می‌شود و سمت و سوی‌ طرح بیشتر به رسمیت شناختن یک نوع استعداد آن هم استعداد ریاضی و تجربی است؛ این استعدادها بیشتر از طریق تست‌ها و آزمون‌ها در مراحل بعدی اجرای طرح "شهاب" شناسایی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اهداف طرح شهاب به راحتی با ارزش‌یابی توصیفی قابل تلفیق است و معلمان می‌توانند در خلال ارزش‌یابی توصیفی استعدادهای مختلف دانش‌آموزان را شناسایی کنند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تقاضای ما این است که بتوانیم طرح "شهاب" را از طریق ارزش‌یابی کیفی و توصیفی پیش ببریم. ورود بنیاد نخبگان به این موضوع، ممکن است اهداف طرح را تهدید و از مسیر اصلی منحرف کند.
حکیم‌زاده با تاکید بر اینکه ما پیشنهاد کرده‌ایم پذیرش دانش‌آموزان برای مدارس استعدادهای درخشان در مقطع متوسطه اول انجام نشود، عنوان کرد: به طور کلی با جداسازی دانش‌آموزان در این مقطع سنی و بلافاصله پس از ارزشیابی توصیفی مخالف هستیم زیرا اعتقاد داریم این موضوع فرصت را برای انجام برنامه‌های خلاقانه از دانش‌آموزان می‌گیرد.
وی گفت: اگر قرار باشد انرژی دانش آموزان صرف آماده‌سازی برای تست و آزمون شود آنها کجا می‌توانند فعالیت خلاقانه داشته باشند؟ البته معتقد هستیم باید برای استعدادهای برتر در کنار دانش‌آموزان عادی، غنی‌سازی انجام شود و فعالیت‌های اضافه‌تری برای آنها در نظر گرفته شود تا استعداد آنها هدر نرود و مورد توجه قرار بگیرد.
لازم به ذکر است که طرح "شهاب" با هدف شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانش‌آموزان بدون جداسازی آنها از دانش‌آموزان عادی در برخی از مدارس کشور اجرا می‌شود، اجرای این طرح از چند سال گذشته آغاز شده و به مرور تعداد مدارس تحت پوشش طرح افزایش یافته است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از امروز آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: در استان زنجان ۱۱۰۰ مدرسه ابتدایی آماده ثبت‌نام از دانش‌آموزان هستند و حدود ۱۹ هزار و ۱۰۰ کلاس اولی امسال وارد مدرسه خواهند شد که آمارها کاهش تعداد دانش‌آموزان در این مقطع نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به وضعیت نیروهای آموزشی در مقطع ابتدایی در استان، گفت: در حال حاضر با کمبود حدود ۶۰۰ معلم در مقطع ابنتدایی مواجه هستیم که با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده امیدواریم این مشکل برطرف شود.

قاسمی به موضوع ثبت‌نام در محدوده سکونت دانش‌آموزان نیز اشاره کرد و افزود: براساس تاکیدات، والدین فرزندان خود را در مدارسی که در محدوده سکونت خود قرار دارند باید ثبت‌نام کنند، اما اگر فردی مایل به ثبت‌نام در مدرسه خاصی است باید منتظر بماند تا ظرفیت ثبت‌نام‌ها مشخص شود و در صورت خالی بودن فضا امکان ثبت‌نام در مدارس دیگر وجود دارد.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان  تاکید کرد: سعی بر توزیع متوازن امکانات و کادر مجرب در مدارس استان را داریم و تقریبا تفاوت چندانی در رابطه با آموزش در مقطع ابتدایی وجود ندارد و والدین نگران این موضوع نباشند.

او به مدارس غیردولتی فعال در مقطع ابتدایی نیز اشاره کرد و یادآور شد:‌۷۰ مدرسه ابتدایی غیردولتی در استان دایر است که ۶۱۸ کلاس را شامل می‌شود و ۴۵۸۰ کلاس در مدارس دولتی واقع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی