Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در خصوص «آخرین وضعیت تربیت‌بدنی و سلامت دانش‌آموزان» ،اظهار داشت: فعالیت‌هایی که ما در آموزش و پرورش پیش‌بینی کرده‌ایم، همراه با همکاری‌های همه‌جانبه است و وقتی این موضوع مطرح می‌شود، از سن ۲ تا ۷۰ سالگی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ذائقه کودک در خانه ساخته می‌شود و وقتی دانش‌آموز به مدرسه می‌رسد، ذائقه او شکل گرفته است و اگر به نمک، چربی یا غذای شیرین عادت کرده باشد، این موضوع در شش سال اول زندگی ایجاد شده است.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه فست‌فود در مدارس توزیع نمی‌شود، گفت: ۳۸ هزار پایگاه تغذیه سالم دانش‌آموزان در مدارس وجود دارد؛ ضمن اینکه اعلام کرده‌ایم سوسیس، کالباس و نوشابه در مدارس توزیع نشود.

در ۲ درصد مدارس سوسیس، کالباس و نوشابه توزیع می‌شود

حمیدی یادآور شد: در پیمایش ملی که توسط وزارت بهداشت انجام شده است، مدارس بررسی شده‌اند و فقط ۲ درصد مدارس در خصوص استفاده از مواد غذایی غیرمجاز تخلف کرده و از دستورالعمل ما تخطی کرده‌اند؛ البته ما فقط به این موضوع اکتفا نکرده‌ایم، بلکه «کمپین تغذیه سالم» را ایجاد کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: در سال ۹۰ پیمایشی توسط ۴۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور صورت گرفت که پس از اعلام نتایج آن، ۲۱.۱ درصد دانش‌آموزان اضافه وزن داشته و چاق بوده‌اند که این پیمایش در سال ۹۴ نیز انجام شد و ما توانسته‌ایم روند چاقی دانش‌آموزان را متوقف کنیم و ۰.۳ درصد این روند کاهش پیدا کرده است.

ایجاد ۲ واحد درس بهداشت در دانشگاه فرهنگیان

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در خصوص «سرانه مربیان بهداشت مدارس»، خاطرنشان کرد: تلاش‌های خوبی در این خصوص صورت گرفته است که از جمله آن، امسال در دانشگاه فرهنگیان ۲ واحد بهداشت برای همه دانشجویانی که می‌خواهند معلم شوند به عنوان واحد عمومی مصوب شده است.

انتشار ۱۲۰ صفحه محتوای بهداشتی در کتب درسی

حمیدی تصریح کرد: در برنامه درسی مدارس نیز در دوره متوسطه دوم، ۲ ساعت به درس بهداشت و سلامت اضافه شده است و ۱۱ کتاب را با همکاری وزارت بهداشت تهیه کرده‌ایم و در حال حاضر ۱۲۰ صفحه محتوا در خصوص بهداشت و سلامت در کتب درسی ۱۲ پایه تحصیلی وجود دارد.

وی ابراز داشت: در استخدام‌های جدید و در طی سه سال برنامه استخدامی، جذب مربیان بهداشت نیز منظور شده است؛ ضمن اینکه قریب ۶ هزار مربی بهداشت در مدارس داریم و با قانونی که دولت مصوب کرده است، در مدارس روستایی، نیروهای بهورز در این خصوص همکاری می‌کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش از زمینه فعالیت دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی در خصوص بهداشت مدارس خبر داد و گفت: در حال حاضر در بیش از ۸۰ درصد مدارس کشور، سرویس بهداشتی از سرویس آبخوری جدا شده است؛ ضمن اینکه با بنیاد برکت نیز در این خصوص همکاری و هماهنگی صورت گرفته است و اعتباراتی از این مجموعه و نیز معاونت عمرانی وزارت آموزش و پرورش درنظر گرفته شده است.

حمیدی با اشاره به ضرورت موضوع آموزش والدین و دانش‌آموزان در خصوص توجه به بهداشت، گفت: دو کار را انجام داده‌ایم؛ یکی اینکه از والدین دانش‌آموزانی که پزشک بوده و یا مرتبط با موضوع بهداشت هستند، به عنوان داوطلب استفاده کرده‌ایم و دومین کار، تربیت بیش از یک میلیون «سفیر سلامت» است که آموزش‌های لازم را فرا گرفته‌اند.

وی در خصوص «سنگینی کیف و کوله‌پشتی دانش‌آموزان و آسیب‌های مربوط به آن» عنوان کرد: کارگروه کوله‌پشتی را ایجاد کرده‌ایم، تحقیقاتی که در این خصوص صورت گرفته است شامل چند مورد است؛ یکی اینکه در خصوص سنگینی کوله‌پشتی دانش‌آموزان، خانواده‌ها نیز نقش دارند؛ ضمن اینکه در خصوص میزان محتواهای اضافی کوله‌پشتی دانش‌آموزان نیز تحقیقی صورت گرفته است که به این نتیجه رسیده‌ایم که حدود ۳۰ درصد لوازم داخل کیف دانش‌آموزان، مورد نیاز روزانه دانش‌آموز نبوده است و این لوازم تنها به دلیل وجود استرس در دانش‌آموز در کیف آنها قرار داده می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش بیان داشت: به مدیران و معلمان دانش‌آموزان تأکید کردیم تا دفاتر حجیم و سنگین را به دانش‌آموزان تکلیف نکنند؛ ضمن اینکه باید خانواده و دانش‌آموز نیز در این خصوص آموزش لازم را ببینند.

حمیدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص ایجاد فضاهای ورزشی برای دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: امسال ۱۵۰ میلیارد تومان برای فضای ورزشی مدارس توزیع کرده‌ایم؛ ضمن اینکه در حال حاضر ۱۷۰ تا ۱۸۰ فضای آموزشی نیز در حال ساخت است که به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه ۴۸ میلیارد تومان تجهیزات ورزشی در مدارس توزیع شده است، یادآور شد: معتقد هستیم حیاط مدرسه فضای ورزشی نیست و باید فضاهای ورزشی در کنار مدارس ساخته شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش افزود: در حال حاضر ۳۵۰ کانون و پایگاه حرکات اصلاحی در کشور فعال است و بیش از ۲۰۰ متخصص تربیت بدنی و حرکات اصلاحی در کنار ۳۳ هزار دبیر تربیت بدنی بر سلامت دانش‌آموزان نظارت دارند.

700

مدارس مدرسه دانش آموزان سرویس بهداشتی مدارس آبخوری مدارس جدا سازی آبخوری از دستشویی فست فود مهرزاد حمیدی بوفه مدارس در مدارس فست فود نداریم معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمیدرضاخان محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این آیین ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، خطاب به دانش آموزان این مدرسه اظهار داشت: این مدرسه یک مدرسه خیر ساز است. و فرد نیک اندیش و خیرخواهی مال خود را در جهت مدرسه سازی انفاق کرده است، امیدوارم همه شما با بهره گیری از نیت پاک ایشان از این شخصیت الگو بگیرید و سرلوحه یادگیری در این مدرسه را گذشت، ایثار، فداکاری و مهربانی قرار دهید. هر کدام از شما می توانید با نگاه و بینش نیک اندیشانه و نیت پاک خود یک خیر باشید.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه بیان کرد: کار خیر مال و ثروت آنچنان نمیخواهد، بلکه پیش از وجود ثروت و تمکن مالی نیاز به فکر و دست بخشنده و روحیه بخشیدن دارد.

وی، اذعان کرد: نهضت بزرگ مدرسه سازی تا روزی که همه مدارس کشور ایمن، مستحکم و استاندارد شوند ادامه خواهد داشت تا دانش آموزان عزیز کشورمان با خیالی آسوده در مدارسی که در شان آنهاست به تحصیل ادامه دهند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در پایان خاطرنشان کرد: از همه مهندسان و تلاشگرانی که در امر مدرسه سازی به جامعه خدمت می کنند تشکر و قدردانی کرده و از دانش آموزان می خواهیم تا در حفظ و نگهداری فضایی که جهت یادگیری و پرورش جسم و روح شما با نیت پاک الهی بنا شده کوشا باشید و باکسب دانش و معارف تربیتی بتوانید در آینده به جامعه و کشور خود خدمت کنید. 

مدرسه زنده یاد اختر صدوقی شهرستان پیشوا با اعتبارات اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، ومشارکت خیر نیک اندیش زنده یاد اختر صدوقی و با همت خدیجه نیزاری رئیس شورای بانوان مدرسه ساز کشور احداث شده است که در هفته بزرگداشت مقام معلم در روز ۱۶ اردیبهشت به بهره ‌برداری رسید.

این واحد آموزشی دارای ۱۴ کلاس آموزشی در زمینی به مساحت حدود 2 هزار مترمربع با زیربنای یک هزار و 500 مترمربع احداث شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند