Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، سیدمحمد بطحائی در همایش مسؤولین امور تحصیلی اتباع خارجی در ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد با بیان اینکه موفقیت‌های خوبی در زمینه تحصیل اتباع بدست آورده‌ایم گفت: با توجه به موکدات رهبری بویژه برای تحصیل دانش آموزان افغانستانی مکلف بودیم دانش آموزان اتباع را پوشش دهیم و خوشبختانه روسفید شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در سال تحصیلی جاری بیش از ۱۰ درصد رشد دانش‌آموزان افغانستانی را نسبت به سال گذشته داشتیم آن هم در شرایطی که آموزش و پرورش با مشکلات متعددی روبروست اما همکاران ما جوانمردانه پای کار ایستادند و دانش آموزان افغانستانی تفاوتی با ایرانی‌ها نداشتند.

 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه همکاران ما گاهی اوقات ریسک مشکلات و موانع اداری را پذیرفتند ودانش آموزان بدون هویت را ثبت نام کردند گفت: تاکید آموزش و پرورش ثبت نام این افراد است و هیچ چیز نباید مانع شود از این کار خیر، انسان دوستانه و تکلیف ملی دینی سرباز بزنیم.

 

وی تاکید کرد: هیچ دانش آموزی نباید در سال ۹۷ از مهر جا بماند. بحث تفاوت قومیت، مذهب و رنگ پوست مطرح نیست و مشکلاتی چون تراکم کلاسی و کمبود فضا و اعتبارات نباید مانع شود و هر دانش آموزی به سن تحصیل رسیده باید وارد مدارس شوند.

 

وی با بیان اینکه کمک مجامع بین‌المللی می‌تواند بسیاری مشکلات ما را در این زمینه کاهش دهد گفت: سیاست گذاران ارشد کشور تاکید دارند نباید تفاوتی بین دانش آموزان اتباع قائل شد که این بزرگترین پیام بشردوستانه است و باید از طریق ان جی اوها و مجامع بین المللی به جهان صادر شود. باید گزارش‌های مستمر در سطح بین المللی منتشر و درخواست کنیم کمک کنند امر آموزش اتباع با سرعت و کیفیت بهتری پیش برود.

بطحائی با بیان اینکه این زمینه که خود اتباع افغانستانی بتوانند به عنوان خیر مدرسه  کمک کنند وجود دارد عنوان کرد: می‌توانیم این ظرفیت را شناسایی کنیم.

 

وی به آموزش‌های خاص مهارت زندگی برای دانش آموزان اتباع، اولیای آنها و معلمان تاکید کرد و گفت: سالهای گذشته اعتراضاتی از سوی برخی هموطنان خود داشتیم مبنی بر اینکه با وجود اتباع تراکم کلاس بالا رفته و ممکن است آسیبهایی ایجاد و موجب کند شدن پیشرفت تحصیلی شوند. باید برای مسائل فرهنگی و بهداشتی و.. دوره‌های نظام مند برگزار شود که منتج به دریافت یک گواهینامه بشود و ارائه آن هنگام ثبت نام لازم باشد.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در خصوص شهریه نیز به علت مشکلات اقتصادی که دارند گفتیم کمک به مدرسه داوطلبانه باشد. به همین علت باید اعتبارات از محلهای مختلف دیگری تامین شود.

 

وی تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید به سمت جداسازی دانش آموزان اتباع از دانش آموزان ایرانی برویم که آثار ضد تربیتیاش به مراتب بیشتر است.

 

بطحائی به مدارس غیر رسمی راه‌اندازی شده از سوی ان جی او ها اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم اینها را به سمت تحصیلات رسمی هدایت کنیم. وجود مدارس خودگردان مورد تمایل ما نیست و باید تلاش کنیم تحصیلات اتباع بویژه افغانستانی‌ها وپاکستانی ها در مدارس رسمی ما صورت گیرد. تلاش کنید مدارس خودگردان به مدارس رسمی تبدیل شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان رشد مشکلات وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی