Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، این رویداد علمی روزهای پنجشنبه و جمعه با شرکت 112 نفر از دانش آموزان دختر و پسر پایه های دهم و یازدهم رشته های تجربی و ریاضی هفت استان کرمانشاه، همدان، زنجان، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی و کردستان در سنندج آغاز شد.
رییس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش کردستان در حاشیه این رویداد علمی با اشاره به اینکه در مجموع 28 تیم چهار نفره در این رویداد شرکت دارند، گفت: این رویداد ویژه دانش آموزان تیزهوش دوره های اول و دوم متوسطه است و ایده ها به صورت علمی به عمل تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صلاح الدین عبدی اضافه کرد: در این برنامه پنج کارگاه شامل کارگاه فیزیولوژی، الکترونیک، پردازش سیکنال و سایکو فیزیک پیش بینی شده که یک مورد آن به صورت عمومی و چهار مورد نیز به صورت تخصصی با حضور مدرسین کشوری برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این رویداد علمی هر تیم ایده و طرحی در خصوص اعصاب و روان ارائه می دهند، اظهار داشت: تیم های حاضر در این برنامه پس از شرکت در کارگاه های پیش بینی شده، پنج ماه فرصت دارند ایده خود را به مرحله عمل در آورند و پس از ارزیابی ایده و طرح ها، اثرات برتر در قطب های مختلف شناسایی و معرفی می شود.
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: در سال تحصیلی گذشته تیم کار سوق دبیرستان فرزانگان دوره اول متوسطه ناحیه دو سنندج استان در رشته مهندسی ژنتیک موفق شد رتبه اول کشوری را کسب کند.
برنامه کار سوق در پنج قطب در سطح کشور برگزار می شود، که مسئولیت قطب یک کشوری به آموزش و پرورش کردستان واگذار شده است.
رویداد علمی کارسوق قطب یک کشوری و علوم اعصاب شناختی ویژه دانش آموزان مدارس سمپاد روزهای پنجشنبه و جمعه 26 و 27 مهرماه جاری در اردوگاه شهید سلیمان خاطر سنندج جریان دارد.
7348/6108
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آذربایجان شرقی آموزش و پرورش دانش آموزان ژنتیک فیزیک راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۳۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 گفت: امروز قدرت و عظمت و افتخار کشور در عرصه‌های بین‌المللی،‌ توان علمی و فناوری و نوآوری است که صاحبان این توان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند.

دهقانی گفت: رویداد اینوتکس به یک اتفاقی تبدیل شده است تا همه اعضای اکوسیستم نوآوری زیر سقف جهت فناوری منطقه جمع شوند و دستاوردهای یکساله را به اشتراک بگذارند.

المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی

وی تصریح کرد: این رویداد که هر روز نوآورتر می‌شود به بزرگترین رویداد زمانی نوآوری کشور تبدیل شده است.

معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: امروز در کشور 10 هزار شرکت دانش‌بنیان داریم و فروش آنها به بیش از 530 همت در سال رسیده است. اما صادرات شرکت‌ها نسبت به سال گذشته 3 برابر شده است.

وی گفت: طبق آمار گمرک، 2.5 میلیارد دلار صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را از سال گذشته داشتیم.

دهقانی خاطرنشان کرد: سال گذشته 43 هیئت بلندپایه خارجی را میزبانی کردیم و صبح امروز نیز در خدمت وزیر آموزش عالی زیمباوه بودیم. 

وی گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم.

دهخانی گفت ما امسال سه حرکت مهم در پارک فناوری پردیس داشتیم. اولین اقدام دریافت مجوز نخستین سازمان توسعه سرمایه‌گذاری در پارک فناوری پردیس طبق قانون 17 جهش تولید دانش بنیان است که تاسیس شهرک نخبگانی از اهداف این سازمان توسعه سرمایه‌گذاری است.

دهقانی خاطرنشان کرد ما در کمتر از 4 سال آینده شاهد ایجاد شهر نوآوری پردیس خواهیم بود. 

وی تصریح کرد: ما نیاز داریم که هم آوردگاه بزرگ همایشی و نمایشی را در پارک فناوری پردیس داشته باشیم نمایشگاه دائمی کاملاً نوآور که معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری آمادگی دارد طبق بند 11 و 13 قانون جهش تولید دانش بنیان از آن حمایت کند. 

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کرده‌ایم 6 مرکز ملی آفرینش فناوری داشته باشیم گفت: مرکز ملی آفرینش های کوانتومی یک ماه پیش در پارک فناوری پردیس با ظرفیت 1000 نفر در زمینه اپتیک و کوانتوم آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایده‌های خوب دانش‌آموزان برای گره‌گشایی مشکلات استفاده می‌شود
  • جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • جشنواره خوارزمی، جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد