Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی گفت: جداسازی دانش‌آموزان با اصل آموزش و تربیت خلاق مطابقت ندارد اما هر کشوری سیاست خود را دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «فرهاد کریمی» در نشست خبری که در حاشیه مراسم تجلیل از معلمان پژوهنده و پژوهشگران برتر آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: تاکنون 350 هزار گزارش اقدام پژوهی توسط معلمان ارایه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش افزود: یعنی معلم پژوهشی را برای حل مشکلات تدریس خود طراحی و عملیاتی می کند و هدف ما فاصله گرفتن از تحقیقات دانشگاهی و حرکت به سمت پژوهش های مدرسه محور است.

 

وی با بیان اینکه امسال 134 هزار اثر به دست ما رسیده است، گفت: تعداد 53 هزار معلم منتخب شدند و در نهایت بهترین ها مورد تجلیل قرار گرفتند.

 

کریمی در پاسخ به پرسشی درباره خرید و فروش پایان نامه ها گفت: خرید و فروش پایان نامه دردناک است و باید هرچه زودتر زمینه های محو این موضوع فراهم شود.

 

وی با بیان اینکه از پایان نامه هایی که مشکل مدارس را حل کند حمایت می کنیم، گفت: اما با محدودیت بودجه روبرو هستیم.

 

وی ادامه داد: 15 گروه پژوهشی در پژوهشگاه وجود دارد و در ارزیابی گزارشات اقدام پژوهی معلمان 50 کارشناس همراهی داشته اند.

 

کریمی تاکید کرد: باید پژوهش ها مدرسه محور باشند و کف مدرسه را به طور جدی مدنظر بگیریم و تعاملات با سطح مدرسه تقویت شود.

 

رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش تصریح کرد: در چهارچوب برنامه های زیرنظام پژوهش آموزش و پرورش مکلف شده است که تمام برنامه ها دارای پیوست پژوهشی باشد اما گاهی این اتفاق نمی افتد و نمی توان منتظر ماند تا پژوهشی انجام شود اما می توان گروه های نخبگانی تشکیل داد و از نظرات آنها استفاده کرد.

 

وی درباره سیاست جداسازی دانش آموزان سمپات نیز بیان کرد: دنیا به سمت تلفیق حرکت می کند و هر کشوری سیاست خود را دارد اما در مجموع جداسازی دانش آموزان با اصل آموزش تربیت خلاق مطابق نیست.

 

رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش درباره محتوای کتاب های درسی نیز بیان کرد: کتاب های درسی باید به گونه ای طراحی شوند که برای دانش آموزان قابل استفاده باشد و در این میان شاهد رشد کتاب های کمک درسی هستیم که ممکن است مانع رشد خلاقیت در دانش آموزان شود.

 

وی ادامه داد: حجم کتاب های درسی باید به گونه ای باشد که دانش آموزان از درس خواندن دلزده نشوند.

 

کریمی همچنین درباره اجرای طرح معلم تمام وقت نیز بیان کرد: معتقدم معلم تمام وقت و پاره وقت نداریم، معلم یک شغل دارد و آن هم معلمی است که باید در این شغل از همه ابعاد تامین شود.

 

وی افزود: طرح معلم تمام وقت که اخیرا مطرح شده است یک اندیشه است و می توان روی آن بحث کرد و نباید نسبت به طرح های جدید سریعا موضع گرفت.

 

رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش بیان کرد: تا این لحظه پیش نویسی درباره طرح معلم تمام وقت ندیده ام و باید منتظر باشیم که پیش نویس ارایه شود.

 

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند ایران استان بوشهر تجلیل از پژوهشگران آران و بیدگل هرمزگان خراسان جنوبي شهرستان آران و بیدگل نماز جمعه تجلیل از پژوهشگران پژوهش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۳۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت هفته معلم در اسکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمود زاده در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در اسکو برگزار شد به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دستگاه آموزش و پرورش یک سازمان پرورش دهنده نیروی انسانی و آموزش دهنده است ولی دیگر دستگاه‌ها مصرف کننده این نیرو‌های متخصص هستند.

وی گفت:دانش آموزان تحت آموزش معلمان هستند و این معلمان برای آینده کشور نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می‌کنند و لذا خود معلمان عامل خودسازی و تمدن سازی بوده و آینده کشور توسط همین دانش آموزانی که معلمان تربیت کردند مدیریت خواهد شد.

وی افزود:چرخه اقتصادی کشور توسط همین دانش آموزان به حرکت در خواهد آمد و لذا طراحی و مهندسی کشور به وسیله معلم در داخل کلاس انجام می‌شود و باید این طراحی و مهندسی متناسب با نیاز‌های کشور باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش به انتظارات جامعه از معلمین هم اشاره کرد و گفت:معلم فقط آموزنده علم نیست بلکه معلم هویت ساز است و هویت اسلامی باید به دست معلمین اتفاق افتاده و مسیر را برای دانش آموز مشخص کنند و هویت سازی کنند.

محمودزاده به ضرورت توانمندسازی معلمین و معیشت و منزلت آنها هم اشاره کرد و افزود:توجه به شان و منزلت معلمین باید شکل بپذیرد و در کنار  آن به توانمندسازی در حوزه دانش تخصصی و حرفه‌ای او هم باید توجه ویژه صورت گیرد.

وی ادامه داد: معلمی که آراسته به تربیت اسلامی نباشد نمی‌تواند در تراز انقلاب اسلامی دانش آموزی را تربیت کند و لذا تربیت نسل آینده کشور منوط به توانمندسازی معلمین و توجه به ارتقای شاخص‌های رفاهی این قشر از جامعه است.

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است