Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بهروز مهری» رییس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره جزئیات آموزش از راه دور به تیزهوشان که نیازمند تمرین و آموزش‌های ویژه‌ای هستند، گفت: پس از این که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرد و موجب تعطیلی کلاس‌های درس شد ما برنامه‌ریزی کردیم در مدارس تیزهوشان به صورت مشترک برنامه‌هایی اجرا کنیم، ولی بین سطح دروس و میزان تدریس شده تفاوت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدیران مدارس ما بیشتر ترجیح دادند هر کدام برنامه‌های مستقلی داشته باشند. هر مدرسه‌ای برای خودش برنامه‌های ویژه‌ای تهیه کردند که عمده‌ترین آنها این است که معلمان در مدرسه حضور پیدا می‌کنند و  به صورت آنلاین یا آفلاین کار می‌کنند.

مهری با اشاره به طرح درس آموزش الکترونیک گفت: معلمان ما تقریبا طرح درس آموزش الکترونیک را تنظیم کردند و مهم‌تر از این خود معلمان ملزم و مکلف شدند، هر روز مطابق با برنامه درسی که داشتند نسبت به تدریس درس‌ها اقدام کنند و دروس را در قالب آموزش الکترونیک ارائه دهند، از طرفی خانواده‌ها هم باید با دانش‌آموزان همراه باشند و بدانند مدارس چه برنامه‌هایی دارند.

رییس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: عمده مدارس ما یک چارچوب تحت عنوان طرح آموزش‌های غیرحضوری نوشتند که در این طرح به جهت اطلاع اولیاء از یک سری اهداف و ضرورت‌های آموزشی و درسی تهیه و در اختیار آنها گذاشته شده است.

مهری در ادامه افزود: هر مدرسه یک بسته آموزشی مستقل را طراحی کرده و با تمام دانش آموزان در ارتباط هستند. از این رو چندان نگرانی نداریم که دانش آموزان از درس عقب بیافتند. برای فوق برنامه‌ها منتظریم که اگر شرایط مناسب در جامعه ایجاد شد، اقدامات فوق برنامه را با دقت تمام و طبق رویکرد قبلی که داشتیم اجرا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: معلمان ما در مدارس محتوای آموزشی را تنظیم می‌کنند و حتی برای این کار کمیته‌هایی در هر یک از مدارس تشکیل شده است. معاونان پژوهشی سامانه‌های مستقل در مدارس ایجاد کردند که کار سامانه‌ها شامل سه بخش انجام شده است؛ اول این که سعی می‌کنند حتما برای تمام دانش‌آموزان پیام‌هایی توسط معلمان ارسال شود، از دانش آموزان سوال می‌پرسند و آنها را مشارکت می‌دهند و نکته دیگر ارائه دروس به صورت صوتی یا تصویری به دانش آموزان است.

رییس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: این طرح که ارائه شد در واقع میز کار معلم است که در آن پرسش و پاسخ بین معلم و دانش آموز وجود دارد و هم تدریس و ارائه درس صورت می‌گیرد. درست است کرونا برایمان تهدید شده و مشکلات زیادی ایجاد کرده، ولی فرصتی ایجاد شده تا به سمت آموزش‌های الکترونیکی که گاهی خیلی بهتر از شرایط عادی و کلاس‌های عادی جوابگوی دانش آموزان است، پیش برویم.

وی اظهار کرد: عمده کار ما این بوده که مدارس با اولیاء و دانش آموزان ارتباط داشته باشند و زمان بندی دروس را اعلام کنند. این برنامه‌ها به صورت آفلاین است و دانش آموزان می‌توانند هر درسی که بخواهند را از سیستم بگیرند و استفاده کنند. در کنار این شبکه‌ها شبکه آموزش هم هست اگر چه برای مدارس ما قدری تفاوت دارد، چون سطح آموزشی که در کلاس‌های شبکه آموزش وجود دارد با سطح آموزش مدارس تیزهوشان خیلی تفاوت دارد به همین خاطر این مدارس تاکید کردند برنامه‌های مستقلی طراحی، تدوین و اجرا شوند.

مهری در پاسخ به این سوال که آموزش‌هایی که گفتید به صورت صوتی و تصویری بارگذاری می‌شود در چه بستری هستند؟ گفت: مدارس ما کارشناسان آی تی دارند و آنها این موارد را طراحی می‌کنند. فایل‌های صوتی عمدتا از طریق پیام‌رسان‌ها بارگذاری می‌شود و کارشناسان آی تی با مدیران و معلمان در این زمینه همکاری دارند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانش آموز تیزهوشان آموزش از راه دور کرونا ویروس استعدادهای درخشان دانش آموزان برنامه ها مدارس ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند

به گزارش خبرنگار مهر سلمان محمدی در مراسم آغاز به کار مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه که شامگاه سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: در دنیایی که شاهد رشد شهرنشینی و افزایش ترددها در جامعه هستیم ارتقا فرهنگ ترافیک امری ضروری به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: کرمانشاه جزو آن دسته از شهرهای پرجمعیت کشور محسوب می‌شود و راه اندازی مدرسه طرح ترافیک و آموزش کاربردی دانش آموزان قطعاً کمک می‌کند دانش آموزان از همین ابتدا با فرهنگ ترافیکی به خوبی آشنا و آموزش‌های ارائه شده را به خانواده‌های خود نیز انتقال دهند.

محمدی با بیان اینکه امروز پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمدار ارتقا فرهنگ ترافیک در کرمانشاه شده‌اند، گفت: این دستگاه‌ها مصمم هستند با اجرای برنامه‌های اثرگذار و ماندگار زمینه‌های کاهش سوانح و اصلاح فرهنگ ترافیکی را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه ادامه داد: دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای دریافت قوانین و مقررات رانندگی دارند و قطعاً می‌توانند سفیرانی باشند که این قوانین را به خانواده‌های خود منتقل کنند و هنگام رانندگی یکی از اعضای خانواده نیز مراقب باشند تا این مقررات اعمال شود.

وی تصریح کرد: بدون شک آغاز به کار مدرسه طرح ترافیکی کمک خواهد کرد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد کاهش چشمگیر معضلات ترافیکی و سوانح و حوادثی باشیم که تاکنون خانواده‌های بسیاری را داغدار کرده است.

کد خبر 6099988

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد